cucina logo

Rezerwacje i zamówienia na wynos:

+48 602 668 800
restauracja@cucina88.pl

Menu Lunch

LUNCH

Lunch dostępny od poniedziałku do piątku od 13:00 do 16:00.

Przystawki

BIAŁE SZPARAGI A’ LA POLONAISE (1,3,7)
PLN 38

Jajko sadzone

CEZAR Z KURCZAKIEM (1,3,4,7,10)
PLN 44

sałata rzymska, grzanki, jajko, pomidor, parmezan

BOCZNIAKI A LA SCHABOWY, AIOLI CYTRYNOWE, SAŁATA (1,3,7,9)
PLN 32
TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ (1,3,7)
PLN 54

korniszony, podgrzybek, szalotka, żółtko, chleb domowego wypieku

Zupy

Zupa dnia
PLN 24

Prosimy zapytać obsługę.

Dania główne

RUMSZTYK WOŁOWY (1,3,7,9,10,12)
PLN 64

ziemniaki puree, buraczki z koperkiem i kwaśną śmietaną, sos pieczeniowy jasny

RATATUJ , PUREE ZIEMNIACZANE, MIGDAŁY, CZOSNEK, MAŚLANKA (1,7,8)
PLN 48
FLĄDRA SMAŻONA W CAŁOŚCI (1,3,4,7,10,12)
PLN 58

szpinak, masło z pieczonego czosnku, frytki, sos tatarski

MAKARON Z KREWETKAMI (1,2,3,7)
PLN 48

białe wino, czosnek, chili, natka pietruszki

MAKARON STROZZAPRETI, PESTO, FASOLKA SZPARAGOWA, RICOTTA (1,3,7)
PLN 39

Desery

DESER DNIA
PLN 29

Prosimy zapytać obsługę

Ceny zawierają podatek VAT.

Dla grup powyżej 10 osób, doliczamy service chargé w wysokości 10%.

ALERGENY

1. Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz, lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne.
2. Skorupiaki i produkty pochodne.
3. Jaja i produkty pochodne.
4. Ryby i produkty pochodne.
5. Orzeszki ziemne (orzeszki arachidowe) i produkty pochodne.
6. Soja i produkty pochodne.
7. Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
8. Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzech pistacjowy, orzechy makadamia i produkty pochodne.
9. Seler i produkty pochodne.
10. Gorczyca i produkty pochodne.
11. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
12. Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na SO2.
13. Łubin i produkty pochodne.
14. Mięczaki i produkty pochodne.

Ceny zawierają podatek VAT.

Koszyk

    Zapisz się na newsletter i bądź na bieżąco!