cucina logo

Rezerwacje i zamówienia na wynos:

+48 602 668 800
restauracja@cucina88.pl

Zespół

BogumiŁ Przybylak

Executive Chef

Swoją przygodę z gotowaniem rozpoczął w gdyńskim Zespole Szkół Hotelarsko–Gastronomicznych. Po ukończeniu szkoły wyjechał do Wielkiej Brytanii gdzie pracował w restauracjach o fine diningowym profilu. Dopiero pobyt w Irlandii ukształtował go zawodowo, to tam nauczył się tego co jest ważne w gotowaniu. Pod okiem szefa kuchni Paula Flynna w restauracji The Tannery tworzył dania, w których smak, sezonowość i tożsamość regionalna były kluczem do perfekcji.

Po powrocie do Polski objął stanowisko zastępcy szefa kuchni w poznańskim Hotelu Sheraton, co otworzyło mu drzwi do kolejnych sukcesów. Po dwóch latach otrzymał propozycję by swoim doświadczeniem wesprzeć pracę szefa kuchni w hotelu Arłamów. Kolejnym sukcesem okazało się podjęcie pracy na stanowisku szefa kuchni w restauracji The Time gdzie w raz z zespołem otrzymał w 2023 roku rekomendację Michelin.

Jak sam mówi dopiero wszystko przed nim, a każdy dzień to nowe wyzwanie.

Alicja Halasz

Kierownik zmiany

Alicja – młoda, dynamiczna i związana z gastronomią od 6 lat nieustannie podnosi swoje kwalifikacje i zdobywa doświadczenia pomagające jej odnosić sukcesy i spełniać się w pracy z gośćmi. Najważniejsza jest dla niej satysfakcja gości i widok powracających do restauracji twarzy. Z uśmiechem i gracją, każdego dnia, tworzy dla Was niezapomnianą atmosferę pełną życzliwości i wsparcia. Prywatnie miłośniczka psów (możecie być pewni, że to właśnie ona jako pierwsza przywita i ugości Waszych czworonożnych przyjaciół). W dniach wolnych od pracy lubi po prostu skosztować dobrego jedzenia jak i poznać nowe smaki.

DENYS KOZLOWSKYI

Supervisor, Kierownik Zmiany

Denis od trzech lat z pasją rozwija się w branży gastronomicznej. Obecnie pełni rolę Kierownika Zmiany oraz Supervisorem w Restauracji Cucina 88, gdzie każdego dnia dba o to, aby każdy Gość czuł się wyjątkowo i opuszczał restaurację z uśmiechem na twarzy. Satysfakcja i zadowolenie Gości są dla niego największą motywacją do działania. Gastronomia jest jego prawdziwą pasją – uwielbia pracę z ludźmi, organizowanie sprawnej obsługi oraz tworzenie przyjaznej atmosfery, która pozwala budować wyjątkowe doświadczenia kulinarne. Prywatnie jest miłośnikiem podróży i odkrywania nowych miejsc – zarówno w Polsce, jak i za granicą. Każda wyprawa to nie tylko okazja do inspiracji, ale także możliwość poznania nowych kultur i smaków, które Denis często wykorzystuje w codziennej pracy.

    Zapisz się na newsletter i bądź na bieżąco!