cucina logo

Rezerwacje i zamówienia na wynos:

+48 602 668 800
restauracja@cucina88.pl

a

Menu degustacyjne

  /    /  Menu degustacyjne

MENU DEGUSTACYJNE - 5 DAŃ - 388 PLN / OS. (06.03.2023 - 02.04.2023)

Wina płatne dodatkowo 5 x 100 ml
PLN 125 / OS.
Wegański tatar z arbuza / glony wakame / majonez sojowy / prażony sezam
Tuńczyk marynowany w cytrusach / opiekana pomarańcza / emulsja ponzu / smażone nori
Papugoryba / soczewica / espuma bisque / mule / marynowany ogórek
Polędwica wołowa / purée truflowe / skorzonera / kapusta włoska
Karmelizowana biała czekolada / czerwona porzeczka / palone masło
PROSIMY O DOKONANIE REZERWACJI 48h PRZED DEGUSTACJĄ: +48 602 668 800

MENU DEGUSTACYJNE - 7 DAŃ - 488 PLN / OS. (06.03.2023 - 02.04.2023)

Wina płatne dodatkowo 7 x 100 ml
PLN 160 / OS.
Wegański tatar z arbuza / glony wakame / majonez sojowy / prażony sezam
Tuńczyk marynowany w cytrusach / opiekana pomarańcza / emulsja ponzu / smażone nori
Wolno gotowany rostbef / chimichurri kolendrowe / salsa z pieczonego ananasa / topinambur
Papugoryba / soczewica / espuma bisque / mule / marynowany ogórek
Burak pieczony w cieście solnym / krokiet z wędzonym tofu / grzyby / assiette z cebuli
Polędwica wołowa / purée truflowe / skorzonera / kapusta włoska
Karmelizowana biała czekolada / czerwona porzeczka / palone masło
PROSIMY O DOKONANIE REZERWACJI 48h PRZED DEGUSTACJĄ: +48 602 668 800

Chef's Table
PLN 888 / OS.

Menu degustacyjne / pairing win / muzyka na żywo / opieka Szefa Kuchni i Sommeliera oraz fantastyczny prezent od restauracji. | Wymagana wcześniejsza rezerwacja.

Prosimy o dokonanie rezerwacji tydzień przed degustacją: +48 602 668 800

    Zapisz się na newsletter i bądź na bieżąco!