
Szef Bogumił Przybylak zaprasza Was na niezapomniany wieczór, podczas którego spotkają się wyjątkowe smaki, wyborne wino, letnia aura i muzyka w tle. To kulinarna podróż po smakach Polski i świata, w której weźmie udział 7 zaproszonych Szefów Kuchni z różnych miast. W letniej, koktajlowej atmosferze zasmakujecie street foodowych dań w autorskim wydaniu, delektując się winem, orzeźwiającymi drinkami z koktajl barów i klimatyczną muzyką. Wszystko to w przestrzeni restauracji oraz ogródka Cuciny 88 – idealnym miejscu na letni wieczór pełen aromatów i inspiracji. To jedyna taka okazja, by w jeden wieczór spróbować 8 autorskich dań w formie letnich street foodowych inspiracji, tworzonych na żywo przez uznanych twórców kulinarnych.
Termin: 12 czerwca , w godz. 19.00-23.00
Bilety: 150 zł
W cenie: degustacja wszystkich dań na 8 liveStation, woda, kawa, herbata, wino domu białe i czerwone.
Forma wydarzenia: koktajlowa, Dj zabawi Państwa muzycznym setem, KICK OFF.
Goście specjalni wieczoru:
- Ernest Jagodziński (Chef’s Table, Poznań)
- Augustine Tiydze ( pasjonat kuchni włoskiej )
- Marcin Szukaj (Kuchnia by Marcin Szukaj, Bydgoszcz)
- Maicol Guazzini (Giotto Food, partner wydarzenia)
- Bartłomiej Pawlikowski (Stanica Łowiecka „Kniejówka”, Słońsk)
- Mateusz Ciołko (Butchery & Wine, Gdynia)
- Dawid Wojciechowski (Restauracja Salt, Hotel Copernicus, Toruń)
- Bogumił Przybylak (Restauracja Cucina 88, Poznań – gospodarz wydarzenia)
Nie przegap tej uczty smaków – kup bilet już teraz i zanurz się w letnim klimacie kulinarnego street foodu w najlepszym wydaniu!
Rezerwacje: +48 602 668 800, restauracja@cucina88.pl
Zakup biletów możliwy online lub stacjonarnie w Restauracji Cucina 88.
